21 juli kwamen we met een aantal van onze ambassadeurs bij elkaar voor een inspiratiebijeenkomst in Klarenbeek, op de locatie van Ellen en haar stichting Wellness & Aromatherapie. Ondanks dat we vanwege vakanties en andere druktes met een relatief kleine groep waren was het een gezellige smakelijke inspiratiemiddag. Ellen had zalige rawfood lavendelcakejes gemaakt die er fantastisch uitzagen en net zo fantastisch smaakten.

Na een kennismakingsronde, waarin we elkaar vertelden wat we zoal doen in ons dagelijkse leven vertelde Annemarie over de relatie tussen voeding en genieten. Genieten deden we ook van de kleurrijke eetbare bloemen uit haar tuin waar we dadelrozijnsnoepjes snoepjes mee versierden. Als eten er mooi uitziet smaakt het echt veel lekkerder en is je lichaam er ook extra blij mee.

Ellen liet een vers Aloe Vera blad zien waar iedereen een stukje van af kon snijden om er een huidstempel van te maken. Aloe Vera is een prachtig product voor de huid, zeker in de zomer, bij verbranding of huiduitslag. Zo uit de natuur te gebruiken.

Het was leuk om van elkaar te horen op wat voor  manier je je eigen praktijk promoot en daarin de verkoop van het boek meeneemt. Waardevolle tips als het koppelen van het boek aan een korting op een workshop of een behandeling, of bij je behandeling lekkernijen uit het boek laten proeven om de verkoop te stimuleren, mooie facebookposts maken, het boek meenemen naar markten of beurzen waar je eventueel staat … we hebben zo allemaal onze eigen wijze van er mee bezig zijn.

Ook jij kunt ambassadeur worden van Eetbare Schoonheid, ons boek verkopen en deelnemen aan de inspiratiebijeenkomsten. Als je geïnteresseerd bent, stuur een mailtje naar info@eetbareschoonheid.nl en vraag naar de voorwaarden! Misschien ontmoeten we jou dan op de volgende bijeenkomst!

 

Share This