Foto: Marleen Sahetapy

Wat een bijzonder jaar! Deze dagen kijken we terug … en realiseren we ons dat we enorm veel gedaan hebben. Begin van het jaar 2017 zat Ellen in Columbia en op Curaçao en zat ik, Annemarie op Hawaii. Van deze reizen vind je in ons boek verschillende foto’s en verhalen terug. We zaten nog helemaal in het boekproces en het is zo leuk dat onze reiservaringen nog mee konden in het boek. In september mochten we ons boek presenteren tijdens een heerlijk feest … en daarna zijn we de wereld in gegaan met Eetbare Schoonheid.

Soms zijn we nog steeds een beetje verbluft. Zien we ineens onze namen op het boek en beseffen we wat we neergezet hebben. Het is zo mooi geworden, mede dankzij onze fantastische fotografe Marleen Sahetapy en vormgeefster Nynke Verwer-Groen. Wat een topvrouwen. Wat een inspiratie met en door elkaar. Een enorm boeiend proces, met heel veel uitdagingen en verrassingen. En mooie mensen op ons pad.

De recensies over ons boek zijn in één woord geweldig. We worden er regelmatig verlegen van. En vooral heel blij. Er zijn artikelen gepubliceerd in allerlei bladen, online of op papier. Mooie winacties waardoor we al heel wat mensen blij hebben mogen maken met een boek of een mooi pakket. Een speciaal dankjewel vandaag aan Holistik, Greenblush, Puuruiteten, Margrietonline, de Marie Claire, de Friese Pers, de vakbladen Estheticienne en Voetvak+ … en natuurlijk aan al die mensen die ons op wat voor manier ook ondersteund hebben, of ons boek besteld hebben en zulke lieve, ontroerende, blije, warme berichtjes stuurden, via facebook, mail of persoonlijk.  Eetbare Schoonheid heeft een hoog aaibaarheidsgehalte hebben we gemerkt. Iedereen wil het boek aanraken, er even overheen strijken, er savonds bij de kachel lekker in bladeren en zich er door laten inspireren. En dat is wat we wilden, aanraken, inspireren, enthousiasmeren en blij maken.

In het nieuwe jaar blijf je natuurlijk van ons horen, lezen, ruiken en proeven.  Op 3 januari gaan we op reis, naar Calabrië, het land van de Bergamot, waarover je in het boek kunt lezen. Daar zullen we zeker opnieuw geïnspireerd worden, nieuwe verhalen en nieuwe recepten ontdekken! We hebben er zin in!

Lieve enthousiaste fans van Eetbare Schoonheid … wij wensen jullie een liefdevolle tijd toe!

Liefs Ellen en Annemarie

Liefde en Warmte

om in te rusten

Licht en Kracht

om in te zijn

 

Share This