Wat krijgen wij geweldig mooie reacties op ons boek. Daar worden we zo blij van! Deze bijvoorbeeld: “Wow, wat een supermooi boek. Geweldig dat er ook zoveel andere leuke dingen in staan dan alleen recepten. Een echte eyecatcher op mijn kamertafel”. Of deze: “Elke avond voor het slapen gaan lees en bekijk ik een paar pagina’s. Ik raak niet uitgekeken op de mooie kleuren en sfeer. Puur genieten”
Achter de schermen wordt er intussen gewerkt aan onze website. Want we willen jullie natuurlijk graag regelmatig een leuk recept geven, of nieuwe informatie, of een verrassend verhaal of gedicht. Inspiratie … daar gaan we voor!
Onze webshop wordt uitgebreid met onder andere de exclusieve La Vie en Rose producten, Stones in love rozenkwartshartjes, rozenblaadjes en unieke bakvormen! Daarnaast komt er een pagina waar je adressen en links kunt vinden naar bedrijven die ingredienten verkopen die wij in onze recepten gebruiken.
En weet je dat we ook op de Internationale Therapeutenbeurs staan op 18 en 19 november? Je bent welkom om er een praatje te komen maken en natuurlijk serveren we er ook wat lekkers uit het boek!

Share This