Ingrediënten:

  • 50 gram bakbananenmeel
  • 50 gram kastanjemeel
  • 50 gram amandelmeel
  • 50 gram roomboter (of kokosboter)
  • 40 gram kokosbloesemsuiker
  • 10 gram speculaaskruiden
  • 5 druppels essentiële sinaasappelolie (opgelost in de kokosbloesemsuiker)
  • scheut amandel/kokosmelk
  • snufje zout

 

Bereiding:

  • Alle ingrediënten kneed je tot een stevig deeg. Eventueel meer vocht toevoegen als het deeg te kruimelig blijft.
  • Zet het een half uurtje in de koelkast zodat de smaken van de kruiden en de sinaasappelolie goed intrekken.
  • De oven op 150/160 graden voorverwarmen.
  • Zet een bakblik klaar met bakpapier.
  • Van het deeg maak je mooie balletjes die je op het bakpapier legt en met een lepel ietsje plat drukt.
  • Zet in de oven … blijf in de buurt … want na ongeveer 15 minuten zijn ze klaar.
  • Als ze uit de oven komen zijn ze nog wat zacht. Laat ze even afkoelen zodat ze knapperig worden.
Share This